View full size photo

Basin

Walking up into the archway, you can see it's a long way down into the void.

The attached building beyond shared a wall with the tower, and we can see that local field stone was used in lieu of brick, probably to keep the construction costs down.

You must enable JavaScript in your browser to view and post comments.

View 7 Comments

Post a Comment:

What is the last letter of the word "hospital"?

You've decided to leave a comment, yay! Please keep in mind that comments are moderated, and rel="nofollow" in in use. Full names or other personal information posted regarding current or former patients from hospitals or psychiatric facilities will be obscured or removed. Comments pertaining to real location names (when given a pseudonym), methods of entering the property, or just flaming will be deleted. So let's have meaningful conversations instead, thanks!