View full size photo

Bridge

The 1914 Dining Hall and Kitchen Building, made of local field stone found on the property, consisted of a piano nobile, or an elevated main floor, which served as a communal dining area for the residents. The concrete ramp was added in the 1930s as the facility transitioned from a work farm to a hospital/nursing home.

The fence is evidence of the barricading efforts performed many years ago, which was obviously quite ineffective. There's a cage-like structure on the ground, of which purpose it served I have no idea.

The light pollution on the horizon gives the image a "false dawn" effect.

You must enable JavaScript in your browser to view and post comments.

View 11 Comments

Post a Comment:

Please enter the word without spaces: c a m e r a

You've decided to leave a comment, yay! Please keep in mind that comments are moderated, and rel="nofollow" in in use. Full names or other personal information posted regarding current or former patients from hospitals or psychiatric facilities will be obscured or removed. Comments pertaining to real location names (when given a pseudonym), methods of entering the property, or just flaming will be deleted. So let's have meaningful conversations instead, thanks!